Voor bedrijven en verenigingen

Op maat gemaakte kerstsweaters

Teamsprit daar gaan we voor en een leuk kestfeest natuurlijk.

Breng dit kerstseizoen de teamgeest naar een hoger niveau met onze gepersonaliseerde kersttruien met print voor bedrijven!

Voeg een vleugje warmte en plezier toe aan de werkplek door de logo’s, slogans of thema’s van je bedrijf op onze kwaliteitsvolle kersttruien te laten drukken.

Onze collectie biedt een scala aan stijlen en ontwerpen om aan de unieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek kerstmotief, een humoristische twist of een volledig op maat gemaakte trui, wij hebben het voor je.

We bieden een aantal standaard ontwerpen gecustomized met het bedrijfslogo in kerststijl of maken een ontwerp op maat. Stuur je aanvraag naar info@101promotions.nl en we maken een passende offerte op maat.

Wij maken uw custom kerstweater

Hoe werkt het? Stuur uw logo en/of slogan naar onze designers en u ontvangt binnen twee werkdagen een uniek kerstontwerp. Bestel de leukste kerstsweaters tegen een scherpe prijs!

speciaal design
snelle levering
de
beste prijs
Het grootste aanbod
voor bedrijven

Wil je grotere aantallen bestellen voor een bedrijfsfeest of als give away? Vraag je speciale prijs op: info@101promotions.nl

Bekijk de collectie