Levertijd van kleding, zoals sweaters & t-shirts

Heb je een sweater, hoodie of t-shirt besteld? Dan wordt jouw order binnen 2 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Meestal bedrukken we deze op maat, dus de kleding komt helemaal vers van de pers bij je aan!

Levertijd kleding: Vaak 2 werkdagen! Als we deze niet op voorraad hebben, maken we deze custom voor je en duurt het ongeveer 5 – 7  werkdagen. Als je zeker wil weten of je je order op tijd ontvangt, mail dan even naar info@101promotions.nl

  • Bestellingen voor Kerst- en Koningsdag zijn vaak onderhevig aan langere levertermijnen door de drukte bij de verzendmaatschappijen. We versturen onze orders met DHL en PostNL omdat uit onze ervaring blijkt dat deze verzendpartijen het meest betrouwbaar zijn. De verantwoording van het verzenden van de goederen en het tijdig uitleveren ligt echter niet binnen ons bereik. We versturen onze orders altijd minimaal 1 werkdag voor de afgesproken leverdatum. Mocht het pakket onverhoopt door de verzendmaatschappij niet aankomen, dan is dit niet onze verantwoording. U kunt in dit geval contact opnemen met de klantenservice van de verzendpartij.

 

Let op! Feestdag-artikelen zijn seizoensgebonden en worden op maat gemaakt. Deze orders kunnen niet worden geretourneerd.